About tershine

Kul att du hittat till tershine och välkommen!

Mitt namn är Tobias Ericson och har i hela mitt liv varit en stor bil men framförallt bilvårdsfantast!

Allt började med min första bil, en grafitgrå SAAB 900 Turbo med oxblodsfärgad plysch, el-taklucka och all tänkbar utrusning som gick att få. Bilen hade även varit SAAB:s egna utställningsbil på Detroit -mässan 1986. Bilen fick smaka lager efter lager av diverse bilvårdsprodukter och jag insåg där att jag verkligen älskar ha en blänkande bil. Tyvärr blev min resa med den inte så långvarig då jag fick för mig att plocka bort knacksensorn och skruva upp laddtrycket på max, den gick som satan i någon vecka sen sa det pang och allt kylarvatten rann ur bilen. Eftersom jag också hade haft tio inbrott i bilen valde jag att sälja den vidare utan att laga den.

Efter det har massvis av bilar passerat i mitt egna garage, men något som alltid återkommit är jakten på mer glans! Jag har lagt enormt med tid under åren på att lära mig allt jag kan om bilvård, allt ifrån poleringstekniker till innehållet i produkterna samt hur många lager kan du lägga av det ena eller andra för att kunna maximera glans och skydd.

Efter att ha nördat ned mig i mina egna bilar under alla år började jag få förfrågningar från vänner som också ville ha lika bra glans som mig och på den vägen rullade allt på med bilvård. Ni som har följt mig i sociala medier vet att jag nu mer eller mindre uteslutet polerar väldigt exklusiva sportbilar eller ovanliga entusiastfordon där högsta krav på slutresultatet ställs! 

Under flera år har en tanke legat i mitt bakhuvud att det vore ju väldigt kul att någon gång kunna göra en helt egen produktserie, där fokus skall ligga på att vem som helst ska kunna använda produkterna, samt få ett grymt slutresultat utan att man behöver vara lika nördig som mig eller betala flera tusen.

Därför började jag 2015 att snacka ihop mig med ett gäng kemister om vad vi kunde koka ihop för något. Efter tusentals mail, möten, svordomar, misslyckade blandningar och kasserade produktförslag har jag nu äntligen en serie som jag kan stå bakom till 100%.

Alla mina produkter innehåller så få "skadliga" ämnen som möjligt för människa och natur, samt att jag har valt de absolut finaste råvarorna vi kunnat komma över. 
Allt detta för att kunna erbjuda en produktserie som verkligen presterar i det absolut översta topp-segmentet. Som sagt har hög fokus legat på att vem som helst utan förkunskap skall kunna få resultat i världsklass på minimal tid, med andra ord det går inte misslyckas med mina produkter.

Nog pratat om mig och vad tershine är, se till att testa produkterna för jag tror verkligen inte ni blir besvikna!

Mvh

Tobias Ericson
Glansberoende grundare av tershine


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published