hundschampo


Här finner du våra produkter som är anpassade och fungerar kanon till alla typer av djur. Plantbaserat schampo för hund, häst och katt som är plantbaserat och mycket skonsamt men ändå effektivt. Eller varför inte en torkduk som är perfekt att torka din fyrbenta vän med efter promenaden eller schamponeringen!

Lägg till en rubrik

Bästa torkduken för hund?


Lite beroende på hur stor hund du har så kan du välja någon av våra torkdukar som fungerar ypperligt för våra fyrbenta vänner. Det är samma material men de finns i olika storlekar och tjocklekar efter behov. Så välj den som du tror passar just din hund bäst.

Är ert hundschampo skonsamt?


Ja, vårt hundschampo är plantbaserat och 100% biologiskt nedbrytbart. Den tar inte bort djurets naturliga fettbarriär och innehåller heller inte doftämnen, djur mår inte bra av att dofta massa exotiska frukter eller annat. Så tänk även på ditt djurs psykiska välmående när du väjer schampo. Furrify - Djurschampo innehåller även balsam som gör pälsen härligt mjuk och skön efter tvätt. Den är något tunnare i sin konstens för att du själv ska kunna välja om du vill duscha ut den, förblanda eller hälla direkt i pälsen. Innehåller även en naturlig odörblockerare som snabbt eliminerar eventuell oönskad doft.

Varför luktar inte ert djurschampo något?


Vi har valt att inte ha någon doft i då många djur inklusive hundar, hästar och katter kan må oerhört dåligt psykiskt om dom luktar massa onaturliga dofter och börja slicka sig frenetiskt etc. Vi vill att ditt djur ska må bra och ha en ren päls, inget annat!

Är ert hundschampo veganskt?


Ja, vårt hundschampo är plantbaserat och innehåller inga shady saker!

Varför hundschampo?


Dålig päls kan ha flera orsaker, och vanliga faktorer inkluderar överflödigt fett, smuts och en obalanserad hud. Veterinärer rekommenderar därför regelbunden tvätt av din hund med ett lämpligt schampo så som vårt Furrify för att rengöra huden grundligt och avlägsna överflödigt fett, smuts och döda hudceller från pälsen. Detta hjälper till att främja en friskare hud och en mer glänsande päls för din fyrbenta vän.