Tvättabonnemang - Gör det själv tvätt

Vad ingår i tvättabonnemang?


tershine x Glimra tvättabonnemang är en helt unik produkt som bara kan köpas på tershine.com. Välj om du vill kunna tvätta bilen dygnet runt eller om du föredrar att tvätta bilen mellan 20:00 och 8:00. Önskar du tvätta mellan 20:00 och 8:00 ingår det 4 tvättar i månaden á 15 minuter med 5 minuter paustid. Vill du kunna tvätta 24/7 ingår 2 tvättar á 15 minuter med 5 minuter paustid.

Till varje tvätt ingår även en dammsugning av bilen på 7 minuter per tvätt i båda abonnemangen. Gäller på stationer där dammsugaren sitter utanför båsen.

I varje tvättabonnemang får du med en Amplify - wet coat helt utan kostnad.

Abonnemanget knyts till en bil och gäller för dig personligen, därför är det viktigt att du anger ditt registreringsnummer i fritext fältet i kassan. Perfekt för dig som inte vill/kan tvätta hemma på uppfarten eller har en tjänstebil som behöver tvättas innan kundbesöken.

tvättabonnemang för gör det själv tvätt

1. Välj ditt abonnemang

Steg 1 är att välja om du vill tvätta 24/7 och då få 2 tvättar i månaden eller om du vill tvätta kvällstid och få 4 tvättar i månaden. För varje tvätt ingår också en dammsugning.

När du valt vilket abonnemang du önskar och lagt din beställning så skickas det hem en Amplify - Wet Coat som ingår i paketet.

Glimras mobilapp för biltvätt

2. Ladda ner appen

Efter ditt köp så registreras abonnemanget på din mailadress i Glimras app.  Aktiveringen kan ta upp till 72 timmar men går vanligtvis mycket snabbare än så. Skulle du ha några frågor kan du alltid maila support@glimra.se eller support@tershine.com.

För att underlätta hanteringen av ditt abonnemang se till att ange ditt registreringsnummer i kommentarsfältet i kassan.

Börja tvätta med ditt tvättabonemang

3. Börja tvätta på valfri station

När du laddat ner appen och ditt abonnemang är aktiverat kan du enkelt starta din tvätt i valfritt tvättbås direkt från appen. Ändra enkelt vredet i båset för olika program.

Efter din tvätt är klar kan du aktivera dammsugaren för att rengöra insidan av bilen.

Vanliga frågor om tjänsten


Här nedan hittar du svar på vanliga frågor om tvättabonnemanget hos glimra.

Hur länge gäller ett abonnemang?

Ditt abonnemang är giltigt i 12 månader från det datum som det först aktiverats. När abonnemanget börjar löpa ut kommer Glimra ge dig möjligheten att förlänga det.

Vad händer om jag säljer min bil?

Om du säljer din bil under tiden så kan du enkelt kontakta Glimra för att ändra ditt registreringsnummer som är knutet till ditt abonnemang.

Kan jag ändra mitt abonnemang?

Skulle du känna att du hellre exempelvis tvättar 4 gånger i månaden men bara kvällstid så kan du kontakta Glimra för att ändra ditt abonnemang.

Kan jag ge bort ett tvättabonnemang i present?

Ja, när du gör ditt köp så skriver du en kommentar i kassan med namn, mailadress, telefonnummer och registreringsnummer till personen som ska få presenten.

Vilka av tershines produkter får användas hos Glimra?

Här hittar du en lista på tershines produkter som kan användas på samtliga av Glimras stationer. Exempelvis Flygrostborttagare, Wet Coatdäckglans och glasrengöringHela listan hittar du här.

Hur fungerar dammsugningen om dammsugaren sitter i tvättbåset?

På dem få stationerna där dammsugaren sitter i båset så räknas dammsugningen på tvättiden.

Vad händer om jag inte utnyttjat min tvätt en månad?

Tvättar som inte utnyttjats en månad följer inte med till nästa månad.

Hur är referenspriset uträknat?

Referenspriset är beräknat på minuttaxan x antalet minuter per tvätt x antalet tvättar. På det har vi adderat priset för en amplify och priset för dammsugningen.

så här fungerar glimras tvättar

Läs mer om Glimras tvättar här

Vill du läsa mer om Glimras biltvättar, hur det fungerar och hur Glimra hjälper dig tvätta miljövänligt så kan du göra det på deras hemsida.

Passa även på att kolla var din närmsta tvättstation finns.