Mikrofiberdukar, torkdukar och tvätthandskar


Här hittar du ett brett utbud av mikrofiberdukar, torkdukar och tvätthandskar till din bil. Välj bland dubbelsidiga och enkelsidiga torkdukar mellan 530 till 1400 GSM. Ett brett utbud av olika mikrofiberdukar till olika ändamål. Glasdukar, fluffdukar för keramiskt lackskydd och andra mikrofiberdukar för tvätt av insidan på bilen.

Tvätthandske

Torkdukar för utsidan av bilen

Här listar vi torkdukar för utsidan av bilen från 530 GSM upp till 1400 GSM. Vad är då GSM och vilken betydelse har det på torkdukens uppsugningsförmåga? GSM står för "grams per square metre" och är ett mått på hur mycket och tjockt tyget är. Högre GSM betyder att duken har mer mikrofiber som suger upp mer vatten helt enkelt.

Torkduk bil

Mikrofiberdukar för insidan av bilen

Här hittar du en mängd olika microfiberdukar för insidan av bilen. Välj mellan 5-pack, glasdukar, fluffdukar och allrounddukar för olika ändamål och egenskaper. Microfiberdukarna har mellan 300 till 750 GSM. Här kan du läsa mer om hur du tvättar mikrofiberdukar i mikrofiber tvättmedel.

Mikrofiberdukar

Tvätthandske i mikrofiber till bil

Varför en tvätthandske är bättre än en tvättsvamp för att tvätta din bil

När det kommer till att tvätta din bil, är valet av rengöringsverktyg avgörande för att uppnå den bästa möjliga renheten samtidigt som du undviker skador och repor på lacken. Många bilägare har traditionellt använt tvättsvampar, men det finns ett överlägset alternativ: tvätthandskar. Här är några starka skäl till varför du bör överväga att använda en tvätthandske för din nästa bilvätt och de fördelar som följer med detta val:


Här är fördelarna med en tvätthandske


1. Skonsam Mot Lacken: Tvätthandskar är kända för sin mjuka och skonsamma yta. De är betydligt skonsammare mot bilens lack än många tvättsvampar, som kan vara grova och orsaka repor.

2. Bättre Grepp: En tvätthandske ger dig ett säkert och bekvämt grepp, vilket gör det lättare att rengöra även svåråtkomliga områden på din bil.

3. Effektiv Smutsavlägsnande: Många tvätthandskar har texturerade ytor eller speciella skrubbfibrer som hjälper till att lösa upp och avlägsna envis smuts, insektsrester och fläckar från din bil.

6. Återanvändbarhet och Enkel Rengöring: De flesta tvätthandskar är återanvändbara och lätta att rengöra efter användning. Det sparar både pengar och miljön.

7. Jämn Fördelning av Tvättmedel: Tvätthandsken gör det enkelt att fördela tvättmedlet jämnt över bilens yta, vilket resulterar i en bättre rengöringseffekt.

Så, när du nästa gång ger din bil en kärleksfull tvätt, överväg att byta ut din gamla tvättsvamp mot en högkvalitativ tvätthandske. Du kommer att märka skillnaden i både rengöringsresultat och bevarande av din bils lack. Din bil kommer att tacka dig med en strålande finish och du kommer att vara stolt över att ha valt det bättre alternativet.