Kontakt / Villkor

Följ oss gärna i sociala medier där vi uppdaterar om saker och ting dagligen. Vi heter tershine överallt.

tershine AB
Reprovägen 15b 
183 77 Täby
+46735075734

support@tershine.com (frågor avseende ordrar etc)
order@tershine.com (återförsäljare)
info@tershine.com (allmänna frågor)

För support med ordrar är det ovan mail (support@tershine.com) som gäller, bifoga då gärna ordernummer så går det snabbare att hjälpa er!

Absolut enklast är att nå mig via pm på sociala-medier. sms, eller sms.

Snälla slå en signal eller sms/maila om ni vill kika förbi då vi har väldigt mycket göra om dagarna och vill såklart kunna ge er så bra service som möjligt. Jag hänvisar primärt till någon av mina ÅF!

Annars finner ni mig såklart på sociala -medier under namnet tershine
Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsmetoder är Klarna, Kort och PayPal. För faktura var god maila! Går även bra Swisha vid köp på plats.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Självklart hoppas jag ni blir nöjda med mina produkter men skulle det vara några problem som uppstår så kontakta gärna mig på en gång så löser vi det. 

Leveranser

Normal leveranstid är 1-2 dagar. Alla leveranser sker med DHL till närmaste Serviceombud. Ett sms skickas när beställningen finns att hämta ut. Fraktkostnad 79:- inom Sverige oavsett storlek på ordern! Vill ni beställa typ ett par dekaler eller nyckering så maila oss bara på support@tershine.com så skickar vi med vanligt brev istället.

Bytesrätt/Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar jag den nya frakten från mig till dig. Byten går bra men meddela mig gärna först varför ni vill byta, så kan vi komma fram till en bra lösning. 14 dagars öppet köp! För försändelse som ej lösts ut och ej avbeställts utan gått i retur till tershine debiteras en avgift om f.n. 300 kr inkl. moms för att täcka frakt, returfrakt samt administration.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

Den 25 maj 2018 börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR att gälla. Den ersätter den svenska personuppgiftslagen och gäller som lag i alla EU-länder. Alla företag, organisationer och myndigheter måste följa de nya reglerna. Det främsta syftet med dataskyddsförordningen är att förbättra skyddet för dig som kund hos oss när dina personuppgifter behandlas. Det innebär bland annat att du har rätt att få reda på hur vi använder den information som vi har om dig och i vilket syfte. Vi använder endast dina personuppgifter för att kunna skapa kvitton och skicka ut ordrar. Allting lagras via Shopify (webshops-lösningen) och du kan som kund när som helst begära ut alla uppgifter ur systemet. Uppgifter som lagras är följande:

Namn, adress, telefonnummer och eventuell mail-adress.

Vid minsta fundering eller fråga så maila gärna info@tershine.com 

May the gloss be with you ®

tershine AB

Reprovägen 15b
18377 TÄBY
559202-9002